JOVIĆ NIJE JEDINI KOM SLEDUJE KRIVIČNA - I VELIKI LJUBIMAC NAVIJAČA PARTIZANA DOBIĆE PRIJAVU! Biće im suđeno za kršenje samoizolacije i ugrožavanje Srbije!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JOVIĆ NIJE JEDINI KOM SLEDUJE KRIVIČNA - I VELIKI LJUBIMAC NAVIJAČA PARTIZANA DOBIĆE PRIJAVU! Biće im suđeno za kršenje samoizolacije i ugrožavanje Srbije!

Luka Jović nije jedini srpski fudbaler koji je prekršio propis o samoizolaciji za povratnike iz inostranstva. Protiv napadača Real Madrida biće podneta krivična prijava, a Jović očigledno nije jedini fudbalski pečalbar koji se ponašao krajnje neodgovorno po dolasku u Srbiju.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je jutros da su prijave napisane.

- Napisalli smo krivične prijave i nekima od poznatih sportista. Ti ljudi će odgovarati kada sud odredi da je došlo vreme za to - rekao je Stefanović.

Prema pisanju medija sem Jovića, mere samoizolacije prekršio je i fudbaler italijanskog Askolija Nikola Ninković, nekadašnji član Partizana.

S druge strane, Milan Jović, otac fudbalera Real Madrida Luke Jovića, tvrdi da je njegov sin odradio test na koronavirus i da su nalazi negativni. Takođe, kaže da je od kluba dobio dozvolu da napusti Madrid.

- Testiran je na koronavirus i negativan je. Sve je u redu s njim. Došao je pre četiri ili pet dana. Luka je dobio dozvolu od trenera i predsednika Real Madrida da može da napusti klub, kao što su dobili i mnogi fudbaleri Reala iz drugih država. Dobio je plan i program treninga, a on će ga ispoštovati u Beogradu – rekao je Milan Jović za Informer.

Srbijadanas

Komentari