KONTE RENOVORA TOTENHEM, TRAŽI "ZVER" I DVA NAPADAČA - U IGRI JE I SRBIN! Hoće li mu uprava izaći u susret?!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • KONTE RENOVORA TOTENHEM, TRAŽI "ZVER" I DVA NAPADAČA - U IGRI JE I SRBIN! Hoće li mu uprava izaći u susret?!

Antonio Konte je prvo upozorio Totenhem da je borba za top 4 nerealna, ako ne dovedu pojačanja. On je uspeo da oporavi ekipu i vrati je u bitku za Ligu šampiona, pokušaće da se plasira u finale Liga kupa, ali juri 0:2 protiv Čelsija.

Ono što u ovom trenutku Italijan traži su desni bek u formaciji 3-5-2, kao i dva napadača.

Već se zna da je meta Adama Traore iz Vulvsa, Španac koji je potonuo prošle sezone, nakon fantastičnih partija, a u rosteru bi mogao da zauzme mesto Mata Doertija koga bi "Pevci" prodali. Osim njega na listi za odlazak su Dele Ali i Ndombele. Ovaj drugi je najskuplje pojačanje u istoriji Totenhema, ali i razočaranje, ni dolazak Kontea nije promenio ništa, Francuz je nuđen Juventusu u zamenu za Kuluševskog, ili čak MekKenija, ali su Italijani to odbili.

Razmatraju i ponudu Ajaksa da prodaju Bergvajna, čime bi otvorili mesto za dva napadača, jednog koji bi bio alternativa Kinu, drugog koji bi igrao uz Engleza.

Što se napadača tiče i dalje nisu odustali od Vlahovića, mada se Paratići raspitivao za nešto jeftinijeg Skamaku iz Sasuola. Junajted će im teško prodati Lingarda, a tek ako skupe novac od prodaja mogli bi da se ustreme na Bruna Gimareša iz Liona. Sve u svemu, Konte ima obećanje da će nešto biti učinjeno, kupio je poverenje po dolasku, zaustavio pad, šansa za Ligu šampiona postoji, ali kako rekosmo to je i prilika da menadžer pritisne Livija da odreši kesu.

Sportske

Komentari