KRAJ SAPUNICE, NEJMAR POTPISUJE NOVI UGOVOR SA PSŽ! Hoće da ostane deo ubitačne napadačke trojke sa Mbapeom i Ikardijem!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KRAJ SAPUNICE, NEJMAR POTPISUJE NOVI UGOVOR SA PSŽ! Hoće da ostane deo ubitačne napadačke trojke sa Mbapeom i Ikardijem!

Uzavreli odnosi između Nejmara (27) i PSŽ davna su prošlost. Prema najnovijim vestima iz Pariza, Brazilac je spreman da potpiše novi, dvoipogodišnji ugovor, doduše, tek kada se bude videlo kakav će učinak ove sezone klub imati u Ligi šampiona, gde se u osmini finala sastaje sa Borusijom Dortmund.

Odnosi između dve strane su se pogoršale letos, kada je Nejmar bio na pragu povratka u Barselonu. Ipak, nesuglasice su rešene, Brazilac se nalazi u odličnoj formi i srećan je na "Parku prinčeva". U statistici za 2019/2020. trenutno ima 12 golova i 7 asistencija na 14 odigranih utakmica, i čini ubojit napadački trozubac sa Kilijanom Mbapeom i Maurom Ikardijem.

Nejmar je, inače, zvanično najskuplji fudbaler sveta svih vremena. Brazilski čarobnjak sa loptom rekord je oborio u leto 2017. godine, kada ga je Pari Sen Žermen kupio od Barselone za 222 miliona evra.

Novosti/Teleks.info

Komentari