"LUDAK" JASAN, ZA PREMIJER LIGU POTREBAN MI JE MITROGOL! Napadača Orlova jure i Lids, Everton, Vest Hem, SAMO PITA SE I FULAM!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • "LUDAK" JASAN, ZA PREMIJER LIGU POTREBAN MI JE MITROGOL! Napadača Orlova jure i Lids, Everton, Vest Hem, SAMO PITA SE I FULAM!

Jedna čitava generacija navijača je rasla maštajući o tome, a sada je to, konačno, doživela - Lids se vratio u Premijer ligu. Ispunjen je san dug 16 godina! Pobeda Hadersfilda nad Vest Bromvič Albionom vratila je Lids u elitni rang u kojem ovaj klub ne želi da se zadrži samo sezonu.

Lids će ulaskom u PL da zaradi ogroman novac, oko 200.000.000 funti, biće dovoljno da se stvori tim koji će moći da sačuva elitni status. Jedan od prioriteta trenera Marsele Bjelse je napadač. Popularni "Ludak" hoće srpskog golgetera. Kako MaxBet sport saznaje, Argentinac je zagrizao za Aleksandra Mitrovića!

Da bi se uopšte razmatrala ova opcija potrebno je da Fulam ne uđe u Premijer ligu, kroz plej-of Čempionšipa. U tom slučaju bi Fulam stavio našeg igrača na transfer listu, a cena bi mu bila oko 25.000.000 funti.

U poteru za vođom navale kluba iz Londona neće da krene samo Lids. Na adresu Aleksandra Mitrovića već su stigli pozivi Evertona i Vest Hema.

Jedno je sigurno - napadač "orlova" sledeće sezone igraće u Premijer ligi. Videćemo samo u čijem dresu. Fulam, Lids, Everton, Vest Hem? Jedan od ovih mu ne gine. Ko zna, možda se u trku uključi i neki znatno "zvučniji tim".

Do sada je u ovoj sezoni popularni "Mitar" odigrao 39 mečeva. U listu strelaca upisao se čak 26 puta! Normalno je da je na meti premijerligaša...

Maxbetsport

Komentari