MBAPE JASAN, NE OSTAJE U PSŽ, IMAO JE ŠTA DA PORUČI I REALU! Od leta je slobodan igrač, pa...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MBAPE JASAN, NE OSTAJE U PSŽ, IMAO JE ŠTA DA PORUČI I REALU! Od leta je slobodan igrač, pa...

Još malo, pa gotovo. Jasno je da Kilijan Mbape neće da ostane na Parku prinčeva. Nekoliko puta je odbijao da produži ugovor sa Pari Sen Žermenom, pa će od 30. juna da bude slobodan igrač.

Dugo se već spekuliše gde će sjajni Frfancuz da nastavi karijeru. Poslednjeg dana januara nemački Bild je objavio da je sve dogovorio s Real Madridom. O tome se Mbape nije oglašavao.

Do sada. O pisanju Bilda da će da se preseli na “Santjago Bernabeu” Mbape je govorio posle meča s Lilom, koju su “sveci” ubedljivo rešili u svoju korist (5:1), a među strelce se upisao i ovaj fantastični napadač.

– Ne, moja odluka o budućnosti nije doneta. Utakmica u Ligi šampiona protiv Real Madrida menja puno stvari – poručio je Mbape.

Nemci su, čak, pisali da je potpisan prredugovor i da će vest o njegovom dolasku Real da obelodani posle dvomeča sa PSŽ, u osmini finala Lige šampiona.

– Čak i da sam slobodan da radim ono što želim u ovom trenutku, neću da idem da razgovaram s protivnikom ili radim takve stvari – poslao je Mbape jasnu poruku.

Prvi meč osmine finala LŠ Pari Sen Žermen – Real Madrid na programu je 15. februara.

Maxbetsport

Komentari