MESI U SITIJU ZA 50 MILIONA EVRA VEĆ OVE ZIME! DA, DOBRO STE PROČITALI, Barsa nema način da spreči odlazak Argentinca!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MESI U SITIJU ZA 50 MILIONA EVRA VEĆ OVE ZIME! DA, DOBRO STE PROČITALI, Barsa nema način da spreči odlazak Argentinca!

Najnovije informacije sa Ostrva kažu da najbolji fudbaler sveta dolazi na Etihad ovog januara uz, za njega skromno, obeštećenje od 50 miliona evra.

Mesi je još letos hteo da napusti Barselonu zbog nesuglasica sa tadašnjim predsednikom Bartumeom, ali je transfer propao jer je zbog odlaganja takmičenja usled korone, istekao rok iz klauzule u Argentinčevom ugovoru.

Bartomeu je otišao, ali Mesi nema nameru da produži ugovor koji ističe sledećeg leta, pa je januarsk iprelani rok poslednja prilika za Barsu koja grca u dugovima, da izvuče neki dinar za obeštećenje

Mesi navodno ima dva uslova koja građani moraju da ispune!

Mesijev zemljak Serhio Aguero i bivši trener Barselone Pep Gvardiola moraju da ostanu u klubu ako bogati Arapi žele da vide argentinsku legendu u svetlo-plavom dresu.

Mesi je kum Aguerovom sinu i njih dvojica su najbolji prijatelji van terena, osim što su saigrači u reprezentaciji. Gvardiola je predvodio Barselonu u najuspešnijem periodu kluba kad su osvojene dve Lige šampiona i tri Primere, uz pregršt drugih trofeja.

Ne izgleda kao neizvodljiva misija, iako i Gvardioli i Agueru ugovori ističu narednog leta, kad i Mesiju u Barseloni.

Novosti.rs

Komentari