MESI UCENIO BARSU, AKO KATALONCI ODBIJU ODE ON KOD RONALDA! Sprema se najveća fudbalska bomba u istoriji!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • MESI UCENIO BARSU, AKO KATALONCI ODBIJU ODE ON KOD RONALDA! Sprema se najveća fudbalska bomba u istoriji!

Lionel Mesi, najbolji fudbaler na svetu, postavio je ultimatum FK Barselona, pišu španski mediji.

El Čiringito TV prenosi da je predsednik katalonskog kluba Đozep Marija Bartomeu dao podršku sportskom direktoru Eriku Abidalu, koji se nedavno sukobio sa omalenim Argentincem.

Prema poslednjim informacijama, prvi čovek Blaugrane je u sredu organzivao sastanak na kojem je pokušao da smiri strasti, ali to nije prošlo baš najbolje.

Takođe, Mesi želi nove izbore za predsednika kluba posle kojih bio Bartomeu bio smenjen, samim tim i Abidal, da bi potom za trenera Barselone postavio svog velikog prijatelja i bivšeg saigrača Ćavija Ernandesa.

Podsetimo, Mesi je javno prozvao Erika Abidala nakon poraza od Valensije u 25. kolu La Lige, a kako piše El Pais, Argentinac je toliko neraspoložen u poslednje vreme da se na treningu sukobio sa golmanom Mark Andre Ter Štegenom.

Navodno, njih dvojica su se posvađali oko jedne bezazlene lopte na treningu, nastala je nervoza, pa su saigrači morali da ih razdvajaju kako ne bi došlo do većeg sukova.

Ukoliko Mesijev ultimatum ne prođe, on bi već na leto mogao da postane slobodan igrač, a u redu za njegov potpis čekaju mnogobrojni velikani – Juventus, Pari Sen Žermen, Mančester siti, Mančester junajted i Inter.

B92.net

Komentari