MESI, ZAR TE NIJE SRAMOTA, ČOVEČE TI SE ŠETAŠ PO TERENU! Ugledaj se na Ronalda, on gine za đavole! Legenda oplela po Argentincu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MESI, ZAR TE NIJE SRAMOTA, ČOVEČE TI SE ŠETAŠ PO TERENU! Ugledaj se na Ronalda, on gine za đavole! Legenda oplela po Argentincu!

Pitanje je šta će da bude na kraju, ali kako stvari trenutno stoje Pari Sen Žermen nije najveći faorit za osvajanje Lige šampiona “Sveci” su izgubili na Etuhadu od Mančester sitija (2:1) i pokazali da triling zvezda koji čine Nejmar-Mbape-Mesi nije dovoljan za maštanje o “ušatom peharu”.

Parižani ne “stiskaju” dovoljno snažno kad vrše presing i to najčešće zbog nedovoljnog zalaganja Lionela Mesija. Upravo je na ovo reagovao nekadašnji reprezentativac Holandije Rafael van der Vart.

– To me zaista žalosti. To je pitanje želje. Mesi na terenu izgleda slabo ako ne postigne gol i ne asistira. Ovu utakmicu je odigrao loše. Kad vidite Ronalda, on se bori i želi da odvede ekipu na viši nivo. Mesi se šeta terenom i pitam se zar ga nije sramota? Počinjem da se nerviram zbog toga. On je igrač kakav više nikad neće da se rodi. Počelo je s tim još kod Kumana, kao da mu se ne trenira – poručio je Van der Vart.

Maxbetsport

Komentari