MIHA PREUZIMA PREMIJERLIGAŠA, DA LI JE ERA U BOLONJI GOTOVA?! Šta reći, Siniša ne krije da bi se rado oprobao u Engleskoj!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MIHA PREUZIMA PREMIJERLIGAŠA, DA LI JE ERA U BOLONJI GOTOVA?! Šta reći, Siniša ne krije da bi se rado oprobao u Engleskoj!

Siniša Mihajlović nalazi se na meti Kristala Palasa, prenosi lokalni list iz Bolonje.

Mihajlović nikada nije radio van Italije – od 2008. godine vodi timove na "Čizmi".

Do sada je bio pomoćnik u Interu i vodio je Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, Milan, Torino i reprezentaciju Srbije.

Bio je blizu da napusti Italiju kada je potpisao ugovor sa lisabonskim Sportingom, ali je zbog promene uprave dobio otkaz posle dve nedelje.

Sada je za njega zainteresovan Kristal Palas, prenosi lokalni list "Tuto Bolonja veb".

"Engleska ima Bolonju u vidu. Premijerligaški skauti imaju fiksiran pogled na neke crveno-plave talente, ali i ne samo na njih: Kristal Palas je zainteresovan da ga od sledeće sezone predvodi – Siniša Mihajlović. Deluje kao da trener nije još dobio zvaničnu ponudu, ali glasine su u Engleskoj takve da je trener crveno-plavih u konkurenciji za menadžera kluba koji je trenutno 13. u Premijer ligi. Nije to vrhunski klub, ali Srbin nikada nije skrivao san da bi voleo da ima i 'englesko iskustvo'. Inače, Kristal Palas ga je želeo i pre nekoliko godina, kada i Vijeru, ali do saradnje tada ipak nije došlo", navodi ovaj list.

Komentari