MIHA U JUVENTUSU, PIRLO POTROŠIO KREDIT! NEŠTO SE OPASNO KUVA, Novi Sinišin menadžer ima dobre veze sa Anjelijima!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MIHA U JUVENTUSU, PIRLO POTROŠIO KREDIT! NEŠTO SE OPASNO KUVA, Novi Sinišin menadžer ima dobre veze sa Anjelijima!

Kako je i bilo najavljeno prethodne nedelje, Siniša Mihajlović je dobio novog menadžera koji će ga zastupati u budućim pregovorima sa Bolonjom ili drugim klubovima.

Mihajlović je svoja prava na zastupanje preneo agenciji “World soccer agency” Alesandra Lukija, a dosad se o njegovom statusu pitao Zoran Vekić, ako je verovati nemačkom portalu Transfermarktu.

Ova promena mogla bi biti nagoveštaj uzbudljivog leta za srpskog trenera, budući da se u italijanskoj štampi sve češće spekuliše sa njegovim (ne)raspoloženjem. Navodno, Mihajlović traži od američkih gazdi u Bolonji da se odrede prema budućnosti kluba i da pokažu jasan plan, jer se klub nalazi već dugo na istom nivou, bez većih šansi da se umeša u borbu za mesta u gornjem delu tabele Serije A.

Njihovo poznanstvo traje već godinama, a na “čizmi” se veruje da bi novi agent mogao da izađe pred Juventus sa ponudom da angažuju Mihajlovića ako “bjankonerima” propadne priča sa Andreom Pirlom. Mihajlović je 2014. godine već bio viđen na klupi “stare dame”, ali su se tada u slavnom klubu ipak opredelili za Masimilijana Alegrija.

24sedam.rs


Komentari