MILAN HOĆE SRPSKI TANDEM IZ VIOLE, MILENKOVIĆ I VLAHOVIĆ ĆE SE PRIKLJUČITI IBRI! Rosoneri prave moćan tim, neka se čuva Juve!!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • MILAN HOĆE SRPSKI TANDEM IZ VIOLE, MILENKOVIĆ I VLAHOVIĆ ĆE SE PRIKLJUČITI IBRI! Rosoneri prave moćan tim, neka se čuva Juve!!

Tek što su pokazali interesovanje za reprezentativca Srbije i štopera Fjorentine Nikolu Milenkovića, čelnici Milana krenuli su u napad na još jednog Srbina!

Naime, Rosoneri su počeli rekonstrukciju timu, pa se posle odbrane stiglo i do napada, a na spisku želja evropskog i italijanskog velikana našao se ni manje ni više - Dušan Vlahović!

Golgeter Viole je do prekida sezone bio među najzapaženijim pojedincima "ljubičastih", pa je zahvaljujući tome dobio i novi ugovor na Artemio Frankiju.

U Fjorentini se, međutim, neće libiti da prodaju svog bisera za određenu sumu novca, a kao početno obeštećenje za Vlahovića stavljeno je 14.000.000 evra.

Ukoliko se transfer realizuje, Dušan će konačno zaigrati u timu sa Zlatanom Ibrahimovićem, svojim velikim idolom iz detinjstva.

SD

Komentari