MODRIĆ JE NEZAMENJIV, A REAL MORA DA NAĐE ZAMENU ZA HRVATA! Da li je Džud Belingam rešenje...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MODRIĆ JE NEZAMENJIV, A REAL MORA DA NAĐE ZAMENU ZA HRVATA! Da li je Džud Belingam rešenje...

Talentovani engleski fudbaler Džud Belingam slovi za najvećeg favorita da na leto 2023. godine preuzme "dirigentsku palicu" od Luke Modrića u Real Madridu, koji će sasvim izvesno ostati i naredne sezone na "Santjago Bernabeu".

Modrić je već nepunu deceniju nezamenljiv u kraljevskom klubu, ali budući da duboko gazi četvrtu deceniju zamena mu je više nego potrebna, a procena rukovodstva Reala je da to bude Belingam, prenosi španski AS.

Belingam je pažnju na sebe skrenuo pretprošle sezone u dresu Birmingema zahvaljujući čemu je na leto 2020. godine prešao u Borusiju Dortmund uz epitet "novog Džejdona Sanča".

Reč je reprezentativcu Engleske koji tek ima 18 godina i procena je da će dogodine vredeti više od 100 miliona funti.

Realu je svakako potrebno osveženje na sredini terena pošto osim Modrića u godine polako ulaze Toni Kros i Kazemiro, dok su Federiko Valverde i Eduar Kamavinga nedovoljni za potpunu tranziciju u periodu koji sledi.

Dovođenje Belingama svakako je u senci dolazaka Kilijana Mbapea i Erlinga Halanda, koji su prioritet u bliskoj budućnosti kluba, mada ni dolazak engleskog veziste neće biti lak pošto sa Ostrva stižu pozivi iz Liverpula, Mančester junajteda i Čelsija.

Mediji

Komentari