MOŽE LI STRAŠNIJE, TANDEM SANE-BEJL U BAJERNU! Bavarci prave brutalan tim, KO ĆE NJIH DA ZAUSTAVI?!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • MOŽE LI STRAŠNIJE, TANDEM SANE-BEJL U BAJERNU! Bavarci prave brutalan tim, KO ĆE NJIH DA ZAUSTAVI?!

Liroj Sane ovih dana definitivno će postati novi fudbaler Bajerna, tvrdi Frans Futbal.

Nemački reprezentativac transferom iz Mančister Sitija u Bajern srušiće dva velika nemačka rekorda. Frans Futbal otkriva detalje dogovora između klubova te između Bajerna i Sanea.

"Nakon sedmica glasina i demantovanja, Sane se pridružuje Bajernu. Potpisaće petogodišnji ugovor i postati najplaćeniji igrač u istoriji Bundeslige s godišnjom platom od 18 miliona evra. To je za dva miliona više od njegovog novog saigrača Roberta Levandowskog. Ovim transferom Bajern ruši i nemački rekord za najveću odštetu, platiće 24-godišnjeg ofanzivca 110 miliona evra", pišu Francuzi.

Sane će u Bajernu nositi dres s brojem 10, broj koji se oslobodio odlaskom Arjena Robena. Niko Kovač planira ga koristiti na poziciji levog krila.

Bajern je ovog leta trošio neprepoznatljivo mnogo. Dosad je na Sanea, Lukasa Hernandeza, Jana Fietea Arpa i Benjamina Pavarda potrošio oko 230 miliona evra. I planira još kupovati do kraja prelaznog roka.

Minhenski Bajern obnovio je interesovanje i za fudbalera Real Madrida Gereta Bejla nakon što je Velšaninu propao transfer u kineski Đangsu Suning, prenosi list AS.

Bavarski klub spreman je da pošalje ponudu koja bi zadovoljila obe strane, a u celom poslu učestvuje i gigant sportske opreme Adidas.

Bejl je dogovorio lične uslove za odlazak u Kinu, ali je transfer u poslednjem trenutku stopirao predsednik Reala Florentino Perez nezadovoljan time što je Đangsu hteo da ga dovede bez obeštećenja.

Sa Bajernom je druga priča, posebno što mu je neophodan krilni napadač svetske klase nakon odlaska Arjena Robena i Franka Riberija, a dolazak Leroja Sanea iz Mančester Sitija je teži posao.

Od ranije je poznato da Bejl nije u planovima trenera Zinedina Zidana i ima dozvolu za odlazak uz pravu ponudu.

Najplaćeniji fudbaler kraljevskog kluba prošle sezone dao je 14 golova u svim takmičenjima i razočarao igrama, kao i ceo tim.

Teleks.info/Mediji

Komentari