MURINJO HOĆE JOVIĆA ILI MITROVIĆA KAO ZAMENU ZA KEJNA! REAL I FULAM ZA SADA ODOLJEVAJU, ALI… Srbi na ceni, Totenhem se ne odbija!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MURINJO HOĆE JOVIĆA ILI MITROVIĆA KAO ZAMENU ZA KEJNA! REAL I FULAM ZA SADA ODOLJEVAJU, ALI… Srbi na ceni, Totenhem se ne odbija!

Terener Totenhema po svaku cenu želi da dovede jednog od dva srpska napadača – Aleksandra Mitrovića ili Luku Jovića!

Kouč Pevaca ima problem jer je prvi centarfor Hari Kejn povređen i na teren se neće vraćati verovatno do kraja ove sezone, a u pitanju je I njegov nastup na Evropskom prvenstvu!

S druge strane, Luka Jović nikako da se nametne u dresu Reala za koji je postigao samo jedan gol ove sezone.

Žoze Murinjo ima izuzetne odnose sa Florentinom Perezom, te je iskoristio priliku da ga kontaktira i raspita se za potencijalno dovođenje Jovića na pozajmicu.

Ipak, iz Reala je stigao odrečan odgovor. Prvi napadač španskog velikana Karim Benzema se muči sa povredom, pa trener Zinedin Zidan nije spreman da se odrekne Jovića.

Prva opcija je i dalje Aleksandar Mitrović koji briljira u Čempionšipu u ekipi Fulama gde je ubedljivo najbolji igrač i strelac ekipe!

Mitrogol je engleskim medijima posle interesovanja Murinja za njegove usluge poručio da je srećan u Fulamu i da ne planira da menja sredinu.

Ipak, poziv Murinja se ne odbija tek tako, a tu je I zov igranja u Premijer ligi za jedan od najačih timova u tom takmičenju!

Murinjo mora brzo da nađe zamenu za Kejna, a vremena je sve manje.

teleks.info

Komentari