NAPOLI I GATUZO HOĆE DA ZADRŽE MAKSIMOVIĆA, NUDE MU UGOVOR DO 2024.! Srbin još vaga ponude, prelomiće do Božića!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NAPOLI I GATUZO HOĆE DA ZADRŽE MAKSIMOVIĆA, NUDE MU UGOVOR DO 2024.! Srbin još vaga ponude, prelomiće do Božića!

Srpski fudbalski reprezentativac Nikola Maksimović je na prekretnici. Ide iz Napolija ili potpisuje novi ugovor, sve će biti definitivno poznato do pravoslavnog Božića.

Tu informaciju su objavili italijanski mediji, konkretno Salernosera. Ovaj list navodi da Maksimović ima ponudu ekipe iz Napulja sa novim ugovorom, ali da još uvek nije dao konačan odgovor.

Maksimoviću aktuelni ugovor ističe 2021. godine, ali član Serije A ne želi da rizikuje da ostane bez srpskog štopera. Zbog toga mu je ponudio ugovor do 2024. godine, a navodno sastali su se predsednik Napolija De Laurentis i Maksimovićev agent Falji Ramadani.

Tom prilikom je Ramadani rekao gazdi tima iz Napulja da će konačan odgovor imati najkasnije 6. januara.

Podsetimo, Maksimović je karijeru počeo u Slobodi iz Užica, a 2012. godine je prešao u Zvezdu. Posle jednogodišnje pozajmice, otkupio ga je Torino za 3.000.000 evra, a posle dve sezone fudbaler iz Bajine Bašte je otišao na pozajmicu u Napoli za 5.000.000 evra.

Naposletku, Napolitanci su ga otkupili za dodatnih 20.000.000 evra, a kasnije je proleće 2018. godine proveo na pozajmici u moskovskom Spartaku.

Maksimović je ove sezone odigrao 10 utakmica za napoli i zabeležio je po jedan gol i asistenciju.

Maxbet

Komentari