NOVOGODIŠNJA BOMBA! JOVELJIĆ POJAČAVA ENGLESKOG VELIKANA! Napadač Ajntrahta dolazi na pozajmicu, uz klauzulu za otkup ugovora…

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NOVOGODIŠNJA BOMBA! JOVELJIĆ POJAČAVA ENGLESKOG VELIKANA! Napadač Ajntrahta dolazi na pozajmicu, uz klauzulu za otkup ugovora…

U sredu se zvanično otvara prelazni rok u Engleskoj, a među prvim fudbalerima koji bi mogli da krenu put Ostrva mogao bi da se nađe mladi reprezentativac Srbije, Dejan Joveljić.

Kako pišu britanski mediji, za talentovanog napadača Ajntrahta je zainteresovan Lids junajted. Informacija koju prenosi Lids lajv glasi da “paunovi” žele da pozajme Joveljića do kraja sezone.

Trenutni lider Čempionšipa je u problemu, pošto Arsenal namerava da u januaru prekine pozajmicu Edija Nketija, prvog centarfora Lidsa. “Tobdžije” hoće da ga vrate za nastavak sezone, što komplikuje situaciju u timu iz Jorkšira.

Zato je ekspresno sastavljena lista potencijalnih pojačanja, pošto je vremena malo jer je sezona u toku, a na njoj se našao i Joveljić.

Pored nekadašnjeg centarfora Crvene zvezde, trener Marselo Bjelsa je bacio oko i na Rajana Brustera (Liverpul), Mojzea Keana (Everton) i Troja Perota (Totenhem). Opcija za Lids u ovom trenutku je samo pozajmica, uz eventualnu klauzulu za otkup ugovora..

Maxbetsport

Komentari