ON NEĆE U REAL, IMA I TOGA VEROVALI ILI NE! EDEGARD PORUČIO MADRIĐANIMA DA OSTAJE U SOSIJEDADU! Zidan i Perez ovo nisu očekivali!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ON NEĆE U REAL, IMA I TOGA VEROVALI ILI NE! EDEGARD PORUČIO MADRIĐANIMA DA OSTAJE U SOSIJEDADU! Zidan i Perez ovo nisu očekivali!

Zanimljiv slučaj. Verovatno bi 99,99% fudbalera odabralo da ode u Real Madrid po svaku cenu, ali Martin Edegard je obavestio Kraljevski klub da želi da ostane još godinu dana u Real Sosijedadu na pozajmici. Tako nešto se ne viđa često.

Vest prenosi lokalni mediji iz Baskije, Notisijas de Gipuzkoa, ovaj talentovani fudbaler javio je Real Madridu da želida ostane i tu jednu dodatnu opcionu godinu na pozajmici u San Sebastijanu.

Norveški internacionalac je odigaro odlično u dosadašnjem delu pozajmice u Sosijedadu. Došao je na dvogodišnju pozajmicu, s tim što je druga godina opciona Postigao je sedam golova za baskijski klub do sada.

Takođe, potoji i jedna caka po kojoj bi Real Madrid morao da plati 4.000.000 evra ako želi da vrati ovog igrača sa pozajmice ovoga leta. To se po svemu sudeći neće dogoditi pre svega jer Edegard želi da ostane u ovom klubu još jednu sezonu.

Edegard je obavestio Madriđane da je srećan u San Sebastijanu. Očigledno mu prija što ima minutažu, što igra i što se na pravi način razvija. Tako nešto mu u Realu ne bi bilo zagarantovano.

Takođe, Hokin Aperibaj, predsednik Real Sosijedada, takođe je istakao da je miran i pun samopouzdanja kada je ostanak Edegarda u pitanju.

Možda ovaj potez da želi da ostane u Real Sosijedadu umesto da se vrati u najveći klub na svetu nije baš logičan većini, ali bi mogao da mu se isplati kroz minutažu i dalji napredak.

Ipak se i dalje radi o momku koji ima samo 21 godinu, a ima i ugovor sa Madriđanima do 2023. godine. Dakle, ne žuri mu se nigde.

Mozzartsport

Komentari