PREMIJERLIGAŠI SE DOGOVORILI, ODIGRAĆE SVE MEČEVE! Samo ne znaju kad, ni ko će im igrati! Fudbalerima ističu ugovori, a tad se ne rizukuju povrede!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PREMIJERLIGAŠI SE DOGOVORILI, ODIGRAĆE SVE MEČEVE! Samo ne znaju kad, ni ko će im igrati! Fudbalerima ističu ugovori, a tad se ne rizukuju povrede!

Klubovi engleske Premijer lige postigli su dogovor po kojem će sve preostale utakmice sezone biti odigrane.

Međutim, Premijerligaši nisu precizirali datume za nastavak takmičenja. Dodatni problem je i to što brojnim fudbalerima ističu ugovori, a tad se ne rizukuju povrede!

U saopštenju koje je posle sastanka prosleđeno medijima navodi se da je zajednički stav da se odigra svih 92 susreta, koliko je preostalo da se završi sezona, bez spominjanja konkretnog roka da se to i uradi.

Ranije se spominjao 30. jun zbog činjenice da mnogim igračima tada ističu ugovori, a da pojedinim klubovima, poput Liverpula, ističe ugovor sa proizvođačima opreme, pa bi morali da promene dresove.

Premijer liga prekinuta je 13. marta, a kako se poručuje, nastavak će uslediti kada se za to steknu nepohodni zdravstveni uslovi i kada pandemija koronavirusa bude pod kontrolom.

Mediji/Teleks.info

Komentari