PROCURELO! RAKITIĆ U JUVENTUSU, BARSELONA PRELOMILA, PRODAĆE HRVATA! Staru damu košataće 30 miliona evra!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PROCURELO! RAKITIĆ U JUVENTUSU, BARSELONA PRELOMILA, PRODAĆE HRVATA! Staru damu košataće 30 miliona evra!

Ivan Rakitić i njegova Barcelona službeno se još nisu rastali, ali na leto, kad jednom koronavirus napusti ove krajeve, to će biti i obelodanjeno. I opet se Hrvata "gura" prema Seriji A, prema Juventusu...

Loša klima je u klubu, iako su trenutno prvi, loš je bio Raketin odnos s bivšim trenerom, a i s novim ne starta baš često. Valverde je otišao, nasledio ga je Quique Setién, no stvari su se vratile na "mesto".

Torinski Tuttosport objavio je tako tekst o potencijalnom prelasku Hrvata u Juventus, ranije su u konkurenciji bili Milan i Inter, ali je Juve na kraju ostao - najozbiljnija opcija.

Isto tako tokom januara pominjala moguća zajena Rakitića i Federica Bernardeschija, ali od toga nije bilo ništa. Potom je Bernardeschija u priči zamenio Emre Can, ali je on na koncu otišao u Borussiju Dortmund.

Raketa ima ugovor još godinu dana s Barselonom, no svi će biti na dobitku ako Hrvat napusti Kamp Nou, jer zaradiće, procenjuje se najmanje 25-30 miliona evra, a i Hrvat će dobiti priliku da igra...

SN-Jutarnji.hr

Komentari