REAL I BAJERN SPREMAJU VELIKU TRAMPU - JOVIĆ U MINHENU, A LEVANDOVSKI U MADRIDU! Fudbalska bomba trese Evropu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • REAL I BAJERN SPREMAJU VELIKU TRAMPU - JOVIĆ U MINHENU, A LEVANDOVSKI U MADRIDU! Fudbalska bomba trese Evropu!

Real Madrid namerava da u januarskom prelaznom riku dovede napadača Bajerna Roberta Levandovskog! Za taj transfer su spremili brdo novca, ali i Luku Jovića koji bi mogao da na kraju završi u Minhenu!

Madridski dnevni list "ABC" preneo je da Zinedin Zidan ne računa na Jovića, ali mediji iz Engleske i Nemačke otišli su korak dalje.

Oni pišu da bi srpski napadač u januaru mogao da se vrati u Nemačku, pošto Real ima nameru da ponudi veliku svotu novca za Roberta Levandovskog. Jović bi u tom slučaju bio deo dogovora između dva kluba.

Podsetimo, Bajern je već odbio sve ponude Madriđana za Levandovskog, tako da će Florentino Perez i ekipa morati da potroše ogromnu sumu novca ako hoće Poljaka u svojim redovima. Po njima ovaj put bi bavarci mogli popustiti, jer je u transfer uključen Srbin, kohga su hteli da dovcedu u letnjem prelaznom roku.

Jović ne igra ni približno dobro u Realu kao u Ajntrahtu, kada je bio čak I bolji od Levandovskog. Španski i engleski mediji pišu da na ruku Bajernu ide i to što Jović dobro poznaje Bundesligu i da bi se verovatno u novu ekipu uklopio mnogo lakše u odnosu na Real Madrid.

Levandovski je, s druge strane, trenutno najbolji napadač u Evropi. U dosadašnjem toku sezone za Bajern postigao 19 golova na 13 utakmica.

Teleks.info

Komentari