REAL PRELOMIO, JOVIĆ VIŠE NEĆE NA POZAJMICE! Madriđani iz korena menjaju klupsku politiku, brojni igrači čekaju presudu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • REAL PRELOMIO, JOVIĆ VIŠE NEĆE NA POZAJMICE! Madriđani iz korena menjaju klupsku politiku, brojni igrači čekaju presudu!

Fudbaleri Real Madrida boriće se za titulu u poslednjem kolu Primere, ali veliki klubovi moraju da prave planove na duži vremenski rok. Tako se i u kancelariji Florentina Pereza ''nešto'' kuva.

Prvi čovek slavnog kluba doneo je odluku da transfer politiku promeni - iz korena!

Više neće biti pozajmica, koje su se u poslednje dve sezone pokazale kao veoma loše za Real. Klub nije uspevao da pronađe pravu sredinu za svoje igrače, slao ih je širom Evrope i retki su oni koji su uspeli da se izbore za novu šansu u Madridu.

Izgleda da će sličnim putem i Luka Jović, koji je u novim planovima klupskog rukovodstva jedan od igrača za prodaju...

Madriđani pokušavaju da angažuju Kilijana Mbapea, on će biti prva meta tokom leta, a zbog toga bi moglo da dođe do rasprodaje. Neki igrači poput Gareta Bejla već su otpisani, a prodajom mlađih fudbalera moglo bi mnogo da se prihoduje.

Klub razmišlja da Danija Sebaljosa (Arsenal), Brahima Dijaza (Milan), Hesusa Valjeha (Granada), Takefušija Kubu (Hetafe), Borhu Majorala (Roma) i Luku Jovića ne vrati u Madrid! Oni bi bili prodati, čak i malo ispod cene, samo da se skupi novac za Francuza, prenosi španska Marka.

Jedini izuzetan u ovom planu predstavljao bi Martin Edegor, koji je trenutno u Arsenalu. Očekuje se da mladi Norvežanin naredne sezone bude jedan od ključnih igrača Reala.

Trenutno nema informacija, barem ne onih pouzdanih, o klubu koji će pokušati da kupi Luku Jovića. Ajntraht se zanimao za srpskog napadača koji je u Frankfurtu proveo najbolje dane kariejre, ali je teško poverovati da imaju dovoljno novca.

Detalje o potencijalnom transferu bivšeg igrača Crvene zvezde dobijaćemo tek kada se prvenstva završe, a prelazni rok približi.

Mondo

Komentari