RONALDO BIRA: JUNAJTED, SPORTING, ILI MLS I HOLIVUD! Portugalac igra poslednju sezonu u Juventusu, ŽELI DA SE OPROBA I KAO GLUMAC!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RONALDO BIRA: JUNAJTED, SPORTING, ILI MLS I HOLIVUD! Portugalac igra poslednju sezonu u Juventusu, ŽELI DA SE OPROBA I KAO GLUMAC!

Španski mediji insistiraju da je ovo Ronaldova poslednja godina u Juventusu, te da će, ako ne uzme Ligu šampiona, otići, a postoje tri opcije.

Jedna je Mančister Junajted, druga romantični povratak u Sporting gde bi bio dočekan kao heroj, a treća odlazak u MLS, gde bi igrao fudbal, ali i počeo glumačku karijeru što mu je san.

O povratku u Real nema ni govora, "Los Blankosi" su okrenuli stranicu, prva meta biće Kilijan Mbape...

U Međuvremenu, Ronaldo se vratio u Torino, ali ništa nije raspravljao sa Mauricijem Sarijem, prethodno je rekao da je trener u pravu jer ga je zamenio na utakmici protiv Milana.

"Naravno da nismo razgovarali o tome, još kada sam trenirao amatere, naučio sam da nijedan igrač nije zadovoljan kada ga zameniš", rekao je Sari.

On je dodao da Ronaldo nije dobro, da vuče povredu, iako je igrao oba meča za Portugal u finišu kvalifikacija. Drugim rečima, Juve neće rizikovati, na važnom gostovanju u Bergamu kod Atalante biće bez Portugalca. Probaće da ga oporave za utakmicu protiv Atletiko Madrida u Ligi šampiona.

Ronaldo je trebao organizovati večeru za saigrače, njegov način da se izvini za potez protiv Milana, kada je napustio stadion odmah posle meča, ljut zbog zamene, ali ona je odložena.

Naime, Huan Kvadrado je kasno stigao iz Južne Amerike, i on vuče povredu, pa verovatno neće biti u timu, kao ni Adrien Rabio.

Mediji

Komentari