RONALDO UCENJUJE JUVENTUS, ZA SVE JE KRIV TADIĆ: Pojačanja ili odlazim!

Kristijano Ronaldo je toliko razočaran da razmišlja čak i da ode iz kluba!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RONALDO UCENJUJE JUVENTUS, ZA SVE JE KRIV TADIĆ: Pojačanja ili odlazim!

Ne ovog leta, već sigurno sledećeg ako Juventus ne pojača tim pravim asovima

Juventusova eliminacija od Ajaksa u četvrtfinalu Lige šampiona doneće i tektonske promene u timu i koncepciji italijanskog šampiona jer mediji najavljuju da je Kristijano Ronaldo toliko razočaran da razmišlja čak i da ode iz kluba! Ne ovog leta, već sigurno sledećeg ako Juventus ne pojača tim pravim asovima.

Posle velikih uspeha sa Mančesterom, a posebno Realom iz Madrida, Portugalac je izabrao Juventus samo zato što je verovao da posle dva izgubljena finala italijanski gigant ima pobednički mentalitet i karakter što je revanš meč sa Ajaksom potpuno demantovao. Izostanak reakcije, obezglavljenost većine skupo plaćenih igrača koji su delovali kao preplašene srne pred hrabrom decom iz Amsterdama bili su ozbiljan znak Ronaldu da uputi opomenu i apel klubu, piše "Republika".

Poručio je čelnicima tima da se ozbiljno pojačaju ovog leta jer on nije došao u Torino da ispada u četvrtfinalu Lige šampiona već da pokuša da je osvoji sa trećim klubom jer mu je to uspevalo i sa Mančester junajtedom (2007/2008) i četiri puta sa Realom. Zna vrlo Ronaldo da u Juventusu nema Benzemu, Bejla, Modrića, Marsela, Krosa, Serhija Ramosa... Ali, nije verovao da Dibala, Pjanić, Matuidi mogu svi zajedno da omanu kad je najvažnije.

"Stara dama" mora da renovira ekipu i pre svega da dovede asove. Jesu platili 113 miliona evra za Ronalda i dali mu platu koja probija budžet (30 mičliona evra), ali Portugalac u 34. godini ne može sam, što se videlo u duelima protiv Atletika i Ajaksa u kojima je postigao svih pet golova za svoj tim.

Mediji ističu da Juve prvo mora da se reši nekih igrača koji ne doprinose ekipi kao Paola Dibale, Aleksa Sandra, a zatim i da se zahvali nekim veteranima. Potrebna su pojačanja tipa Pola Pogbe, Matijsa de Ligta, Edisona Kavanija i još nekih asova koji se dovode u vezu sa prvakom Italije...

ANjELI: ALEGRI OSTAJE

Predsednik Andrea Anjeli sportski je čestitao Ajaksu na pobedi, a brzo je i umirio špekulacije o sudbini trenera Masimilijana Alegrija.

- Alegri ostaje, ima ugovor sa klubom i radi dobar posao. Kad analiziramo situaciju na kraju sezone videćemo koje ćemo poteze vući u prelaznom roku - istakao je Anjeli.

Novosti.rs

Komentari