SARIJA ĆE MANDŽUKIĆ SKUPO KOŠTATI! Hrvat nije na spisku za Ligu šampiona! STARA DAMA ĆE OSVOJITI LŠ, ALI MALO SUTRA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SARIJA ĆE MANDŽUKIĆ SKUPO KOŠTATI! Hrvat nije na spisku za Ligu šampiona! STARA DAMA ĆE OSVOJITI LŠ, ALI MALO SUTRA!

Iz Juventusa su prijavili ekipu za utakmice po grupama u Ligi šampiona. Na spisku prijavljenih igrača nema Marija Mandžukića.

Hrvatski napadač i Emre Kan najzvučnija su imena koja se nisu našla na popisu trenera Mauricija Sarija.

Potvrdile su se tako crne prognoze za Mandžukića dan nakon završetka letnjeg prelaznog roka. Hrvatski napadač je dovođen u Mančister Junajted, Bajern, PSŽ, ali je on odlučio ostati i sada nije licenciran za mečeve u najelitnijem klupskom fudbalskom takmičenju, barem za utakmice u grupama.

Prošle je sezone Mandžukić skupio 25 nastupa u Seriji A i upisao 9 golova i 7 asistencija. U Ligi šampiona zabio je jedan gol u 8 nastupa. Dolaskom novog trenera Sarija koji je zamenio Masimiliana Alegrija hrvatski je napadač pao u drugi plan.

U Ligi prvaka ove sezone Juventus je smješten u skupinu D zajedno uz Atletico Madrid, Bayer Leverkusen i Lokomotiv iz Moskve.

Juventusova ekipa za Ligu šampiona:

Wojciech Szczesny, Mattia De Sciglio, Matthijs De Ligt, Miralem Pjanić, Sami Khedira, Cristiano Ronaldo, Aaron Ramsey, Paulo Dybala, Douglas Costa, Alex Sandro, Danilo, Blaise Matuidi, Juan Cuadrado, Leonardo Bonucci, Gonzalo Higuain, Daniele Rugani, Adrien Rabiot, Merih Demiral, Rodrigo Bentancur, Carlo Pinsoglio, Federico Bernardeschi, Gianluigi Buffon

Komentari