SERGEJ BIRA, JUNAJTED, JUVE ILI REAL! U LACIJU NEĆE OSTATI... SMS se sukobio sa trenerom Sarijem, Lotito prelomio - PRODAĆE GA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SERGEJ BIRA, JUNAJTED, JUVE ILI REAL! U LACIJU NEĆE OSTATI... SMS se sukobio sa trenerom Sarijem, Lotito prelomio - PRODAĆE GA!

Srpski vezni fudbaler Sergej Milinković-Savić izvesno napušta Lacio. Zbog neslaganja sa trenerom Mauriciom Sarijem, zbog čega je izbačen iz tima za meč protiv Venecije, SMS bi u januaru, a najkasnije do zime, biti bivši stanovnik Rima.

Potres u prestonici Italije, kako piše lokalni Il Mesađero, žele da iskoriste Juventus, Real Madrid i Mančester Junajted.

Navodi se da je Junajted označio SMS-a kao primarnu metu, posebno što će Pol Pogba na leto da kao slobodan napusti Old Traford.

I dok je Žoze Murinjo bio trener "crvenih đavola" bio je na radaru, čak i dolazio u Podgoricu da gleda utakmicu Crne Gore i Srbije u Ligi nacija.

Takođe, ni Juventusovo interesovanje nije sveže, dugo se dovodio u vezu sa odlaskom u severniji Torino, ali je predsednik Lacija Klaudio Lotito odbacio sve ponude.

Isti izbor piše da Lotito, isto kao i Sari, smatraju da je srpski fudbaler previše arogantan i da je vreme za izlazni transfer.

"Mogao sam da ga prodam za 140 miliona evra, ali sam obećao da neću tadašnjem treneru Inzagiju. Sada ne vredi ni 80 miliona", citirao Mesađero predsednika Lacija.

Ponovo se otvara sapunica Sergej. Dobrodošli nazad...

B92.net

Komentari