SERGEJ, ONI NISU ZA TEBE! PSŽ KRENUO PO SRBINA, PARE NISU PROBLEM! Mogu li Juve i Junajted sprečiti transfer zvezde Lacija i Orlova!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • SERGEJ, ONI NISU ZA TEBE! PSŽ KRENUO PO SRBINA, PARE NISU PROBLEM! Mogu li Juve i Junajted sprečiti transfer zvezde Lacija i Orlova!

Sergej Milinković Savić je bar na jedan dan preuzeo palicu glavnog Srbina na Apeninama od Dušana Vlahovića.

Potez Maurisija Sarija da izbaci Sergeja iz prvog tima Lacija, a onda i izjava gazde kluba Klaudija Lolita da nije prodao Srbina za 140 miliona, a da sada ne vredi ni 80, kao da je bio znak da velikani krenu u lov na Milinković-Savića.

Mančester junajted je odavno bacio pik na vezistu Lacija i suspenzija Srbina je samo podgrejala staru priča, ali jedan klub se pojavio niotkuda.

Naime, PSŽ je ozbiljno zagrizao za Sergeja Milinković Savića, koji je sada na popustu i učiniće sve da ga uzmu od Lacija, što je pisao i ugledni novinar Nikolo Šira, a preneli su pojedini mediji sa Apenina.

Bogati Arapi, vlasnici Parižana, ne žale novac kako bi pronašli jednog igrača koji može da pokriva kompletan vezni red, pa je izbor pao na Srbina.

Isti izvor ističe da Mančester junajtedu sada drastično padaju šanse, jer kada su pare u pitanju ne postoji klub koji može da se takmiči sa PSŽ-om.

Uz to italijanski mediji prenose da bi Milinković-Savić bio idealno rešenje za jun 2022. godine i Juventus, ali ako PSŽ uzme stvari u svoje ruke, Sergej je već od januara 2022. siguran stanovnik Pariza

Novosti

Komentari