SRBIJA KORISTI MITROGOLA, A VI NE, ZATO ĆETE U DRUGI RANG! Irac objasnio Fulamu i Skotu Parkeru gde greše!

    foto: Printskrin/FSS
    Podeli
  • SRBIJA KORISTI MITROGOLA, A VI NE, ZATO ĆETE U DRUGI RANG! Irac objasnio Fulamu i Skotu Parkeru gde greše!

Novinar iz Republike Irske i veliki navijač Fulama, Kolm O’Donel, izneo je svoje viđenje problema londonskog kluba ove sezone u Premijer ligi.

Fulam se bori za opstanak, nalazi se u zoni ispadanja, a O’Donel smatra da je razlog taj što se nedovoljno koristi Aleksandar Mitrović. Snažni centarfor je uglavnom bio rezerva i tokom sezone je postigao svega tri pogotka, uključujući i gol u porazu od Aston Vile (3:1) u prošlom kolu.

O’Donel je svoj stav napisao na portalu Fulhamish.co.uk da Fulam mora više da koristi Mitrovića i njegovu snagu, odnosno da mu saigrači češće daju loptu u šesnaestercu.

– Kao Irac, gledao sam prošle nedelje u očaju Mitra kada je ušao u poslednjih 20 minuta za Srbiju i potpuno promenio kvalifikacioni meč. Priznajem, u Dušanu Tadiću Srbija ima igrača koji može da dostavi Mitroviću loptu na tacni, ali sve ono što su oni radili je tako jednostavno i prosto. Pogledajte drugi gol protiv Irske, Tadić je ubacio loptu Mitroviću, a on je nadskočio Kjarana Klarka i glavom poslao loptu u mrežu. Njegov gol protiv Portugalije je bio jednako jednostavan. Radonjić je došao do gol-aut linije i ubacio je loptu u peterac, gde je Mitrović nadjačao dvojicu Portugalaca i dao gol. Srbija zna gde je snažna i to koristi. Prosečno su po meču u kvalifikacijama uputili po 16 centaršuteva i Mitrović je dao pet golova. Protiv Aston Vile Fulam je ukupno imao šest centaršuteva, a isti igrač je igrao ceo meč – objasnio je O’Donel.

Komentari