ŠTA KAŽETE NA OVO?! TANDEM RONALDO-STERLING! ČELSI HOĆE I PREMIJER I LIGU ŠAMPIONA! Tuhel sada nema izgovor, dobiće opak tim!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ŠTA KAŽETE NA OVO?! TANDEM RONALDO-STERLING! ČELSI HOĆE I PREMIJER I LIGU ŠAMPIONA! Tuhel sada nema izgovor, dobiće opak tim!

Novi vlasnik fudbalskog kluba Čelsi Tod Boli insistira na dovođenju napadača Mančester junajteda Kristijana Ronalda, piše britanski Atletik, a prenosi Dejli mejl.

Ronaldo je navodno saopštio upravi "crvenih đavola" da nema nameru da ostaje na Old Trafordu, a Boli je prethodnih dana bio u kontaktu sa Portugalčevim menadžerom Žoržom Mendesom, piše Atletik.

Ipak, konačnu reč oko potencijalnog transfera imaće trener Čelsija Tomas Tuhel.

Nemac želi napadača koji je sposoban da igra presing i pritiska protivničku odbranu u većem delu meča, a Ronaldo ne spada u tu kategoriju jer ima 37 godina.

"Vreme će pokazati, ali nije tajna da je ekipa koja igra bez Kristijana Ronalda slabiji tim u određenim segmentima igre. On je jedan od najvećih fudbalera svih vremena i to pokazuje svaki put kad je na terenu. Međutim, istina je da možete da pobeđujete i budete veliki tim i bez Kristijana Ronalda", rekao je Tuhel o Ronaldu.

Istovremeno, fudbaler Mančester sitija i engleski fudbalski reprezentativac Rahim Sterling mogao bi karijeru da nastavi u Čelsiju, prenose britanski mediji.

Jedan izvor blizak "Skaj sportu" je naveo da su dva kluba blizu dogovora, ali je glavni problem visina obeštećenja za engleskog reprezentativca.

Međutim, drugi izvor "Skaj sporta" tvrdi da su se dva kluba usaglasila oko visine obeštećenja, ali ostaje da se Sterling dogovori sa Čelsijem u vezi ličnih uslova ugovora.

Britanski mediji navode da Sterling želi da pređe u Čelsi, ali traži veću platu nego što što ima u Mančester sitiju.

Takođe, navodi se da je Sterling u dobrim odnosima sa menadžerom šampiona Engleske Pepom Gvariolom i čelnicima kluba, koji su spremni da ga puste u Čelsi za obeštećenje od 50 miliona funti.

Sterling (27) ima ugovor sa Mančester sitijem do juna naredne godine. On je u Siti stigao 2015. godine iz Liverpula, a za šampiona Engleske odigrao je ukupno 339 utakmica i postigao je 131 gol.

Mediji/Teleks.info

Komentari