SVET NA NOGAMA, MESI OTIŠAO IZ BARSE! Kraj jedne ere, fudbal više neće biti isti! SAMO JE JEDNO PITANJE, GDE SE SELI LEO?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SVET NA NOGAMA, MESI OTIŠAO IZ BARSE! Kraj jedne ere, fudbal više neće biti isti! SAMO JE JEDNO PITANJE, GDE SE SELI LEO?!

Današnji nagoveštaj rastanka samo je bio uvod u ono što se zaista dogodilo - Lionel Mesi (34) zvanično je napustio Barselonu posle 20 godina.

Najbolji fudbaler sveta odlazi iz jedinog kluba za koji je igrao kao slobodan igrač, jer se sa rukovodstvom nije dogovorio oko nastavka saradnje. Tačnije, nisu mogli da postignu dogovor u skladu sa pravilima Primere.

To je potvrdila i Barselona!

"Dogovor je bio postignut između dve strane oko potpisa novog ugovora, ali nije mogao da se formalizuje zbog ekonomskih i strukturnih prepreka (pravilnik La lige)", objasnio je klub.

"Zbog te situacije Mesi nece nastaviti karijeru u Barseloni. Obe strane žale zbog toga sto nisu mogle da se ispune želje i igrača i kluba", takođe je navedeno!

Neverovatno, ali istinito - gotova je jedna era Barselone, španskog i svetskog fudbala!

Iako je nedeljama nagađano da će Mesi i klub postići dogovor, to se nije dogodilo i on sada ima pravo da bira gde će otići - i to bez obeštećenja.

Mesecima, pa i godinama unazad spekulisano je da će preći u Mančester siti kod Pepa Gvardiole ili u Pari Sen Žermen kod Nejmara, ali u ovom trenutku još nema informacija gde će nastaviti karijeru.

Jedno je sigurno - u Barseloni neće!

Komentari