TRESE SE OSTRVO! SERGEJ POSTAJE NAJSKUPLJI SRPSKI IGRAČ?! Milinković-Savić na PRAGU MANČESTERA! LOTITO POPUSTIO!

    foto: printscreen
    Podeli
  • TRESE SE OSTRVO! SERGEJ POSTAJE NAJSKUPLJI SRPSKI IGRAČ?! Milinković-Savić na PRAGU MANČESTERA! LOTITO POPUSTIO!

Predsednik Lacija Klaudio Lotito se izgleda pomirio sa sudbinom da je došlo vreme da ostane bez jednog od svojih najboljih igrača, srpskog reprezentativca Sergeja Milinković.Savića!!

Naime, kako engleski mediji prenose, menadžer fudbalera Lacija, Mateja Kećman, viđen je u mančesteru na pregovoreima sa Junajtedom.

Lotito, koji je inače uglavnom bio "tvrd orah" i krio detalje do samog kraja okončanja nekog transfera, ovoga puta bio je nešto drugačije raspoložen.

- Ovde sam napravio porodičnu atmosferu, kada mi je neko ukazao na problem koji ima u karijeri uvek sam bio spreman da izađem u susret. Cilj mi je da postanemo klub na koje se drugi ugledaju, a takvih je u Evropi danas 12 - rekao je Lotito za italijanski "Lego".

Međutim, kako Lacio još uvek nije u "društvu" klubova u kom Lotito namerava da se nađe.

- Ipak, još uvek je normalno da ako neki vrhunski igrač hoće da ode u veliki klub. Još uvek nismo stigli do tog nivoa, ali ako mi fudbaler dođe poput sina onda bi bilo nepravedno da ih sprečavam kada dobiju veliku priliku - rekao je Lotito i dodao da namerava da sačuva pozitivnu atmosferu u ekipi Lacija.

Teleks.info

Komentari