VANDA OTKRILA IKARDIJEVU TAJNU! NEMA SEKSA PRE MEČA, A AKO IZGUBI NEMA GA NI POSLE UTAKMICE! Majstore, pa kad onda radiš “one stvari”?

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • VANDA OTKRILA IKARDIJEVU TAJNU! NEMA SEKSA PRE MEČA, A AKO IZGUBI NEMA GA NI POSLE UTAKMICE! Majstore, pa kad onda radiš “one stvari”?

Bio Ikardi u Interu ili PSŽ, sedio na klupi ili bio standardan, išli ga golovi ili ne... Žena mu je uvek na naslovnicama.

Vanda Nara nije u Parizu sa mužem nego s decom u Milanu.

Argentinskog napadača krenulo je u PSŽ, 13 golova u 17 utakmica. A Vanda je, kaže, dvostruko zadovoljna:

"Mauro je stopostotni profesionalac, nema seksa pre utakmice nego samo posle, ali: jedino ako je utakmica prošla dobro. A ako njegova ekipa izgubi, onda me ne želi ni pogledati", priča gospođa Ikardi.

Vanda je sa svetom podelila i jednu manje poznatu muku:

"Otkad sam se rastala od Maksija Lopeza jako mi se pogoršala relacija sa vlastitim ocem jer on je stao na stranu mog bivšeg muža. Nije bio uz mene i unučad kad sam se nakon rastave vratila u Argentinu."

Vanda je i supruga i mama i menadžerka i dama koja nikad nije krila svoje telo. Hladno na Instagram stavi snimku tetovaže svog Venerinog brega, dekolte kipti na sve strane, guza razbacana po celom internetu...

"Mauro je sedam godina mlađi od mene i zbog toga znam biti nesigurna. A želim biti seksi, pa to pokažem i javno jer krijem se iza lika kojeg stvorim na Instagramu. Jednostavno sakrivam nesigurnost", izjadala se žena i menadžerica PSG-ovog napadača.

Sport.ba

Komentari