(VIDEO) ČOLOV ATLETIKO ŠOKIRAO BARSU, SUKOB FELIKSA I MESIJA OBELEŽIO MEČ! Najbolji mladi fudbaler sveta nije se uplašio Argentinca! Štaviše!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) ČOLOV ATLETIKO ŠOKIRAO BARSU, SUKOB FELIKSA I MESIJA OBELEŽIO MEČ! Najbolji mladi fudbaler sveta nije se uplašio Argentinca! Štaviše!

Fudbalei Atletika iz Madrida plasirali su se u finale Superkupa Španije, pošto su u Džedi savladali ekipu Barselone sa 3:2. Katalonci vodili do 81. minuta utakmice, preokret u finišu "jorgandžijama" doneli Morata i Korea.

Fudbalski spektakl u Džedi obeležili su preokreti – Atletiko je sa 3:2 savladao ekipu Barselone i plasirao se u finale Superkupa Španije gde ih čega gradski rival - Real.

U prvom poluvremenu utakmice u Saudijskoj Arabiji nije bilo golova, ali je u drugom delu viđen pravi vatromet.

Koke je na poluvremenu ušao u igru umesto Erere i samo 15-ak sekundi mu je bilo potrebno da donese prednost "jorgandžijama".

Barsa je preokrenulka pogocima Lea Mesija u 51. i Antoana Grizmana u 62. minutu, ali uzbuđenja su tada tek počela.

Možda i ključni trenutak na meču desio se u 74. minutu, kada je Arturo Vidal postigao treći pogodak za Katalonce. Ipak, VAR je poništio odluku glavnog sudije, pošto se Čileanac nalazio u ofsajdu.

Atletiko je najbolje sačuvao za kraj. U 81. minutu Ter Štegen je skrivio penal, a siguran izvođač najstrože kazne bio je Alvaro Morata.

Ekipa Čola Simeonea iskoristila je taj momentum da dođe do potpunog preokreta. Morata je u 86. minutu bio asistent, a neumoljivi strelac Anhel Korea za konačan rezultat – 3:2 za Atletiko.

Mnogo varnica bilo je na terenu u Džedi, a posebno na kraju prvog .

Sve su započeli Đordi Alba i Žoao Feliks, a onda je najbolji mladi fudbaler sveta ušao u klinč sa najboljim na svetu, Lionelom Mesijem.

Argentinac je imao šta da kaže Feliksu, koji Mesiju nije ostao dužan.

Na kraju su se sukobili Luis Suarez i Stefan Savić, pa su dobili žute kartone.

RTS/Teleks.info

Komentari