(VIDEO) KONTEU PUKAO FILM! ODJAVIO I LUKAKUA I DŽEKA, ŠPIC ĆE BITI ZAPATA! Brži je od Lukakua, a dao je više golova od Edina…

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) KONTEU PUKAO FILM! ODJAVIO I LUKAKUA I DŽEKA, ŠPIC ĆE BITI ZAPATA! Brži je od Lukakua, a dao je više golova od Edina…

Trener Intera Antonio Konte po svoj prilici je odustao od dovođenja Romelua Lukakua i Edina Džeka u Milano.

Šefu neroazura je dosta zavlačenja iz Mančistera i Rome pa je odlučio da iz Atalante dovede Kolumbijca Duvana Zapatu, koji je eksplodirao minule sezone u dresu tima iz Bergama.

Zapata je fizički veoma nalik Lukakuu, ali je brži od Belgijanca, a poseban plus mu je to što ima veliko iskustvo iz Serije A, gde je igrao još za Sampdoriju i Napoli.

Kolumbijac je prošle sezone je postigao 28 golova na 48 mečeva.

Mali problem za Inter i Kontea je to što se Atalanta domogla Lige šampiona i baš nije rada da se odrekne jednog od najboljih fudbalera. Ipak, ako Inter odreši kesu transfer je veoma izgledan.

Prema procenama italijanskih sportskih medija Zapata košta oko 60 miliona evra, što znači da je dratično jeftiniji od Lukakua.

Podsetimo, Inter je bio zainteresovan i za Edsona Kavanija iz PSŽ, ali je ta opcija propala i Kavani ostaje u PSŽ.

Ni dolzak Dibale više nje realan, iako su Juventusu u zamenu nudili Ikardija.

Šta reći za Edina Džeka. On je već bio viđen u Interu, ali Roma odugovlači i ne želi da ga proda pre nego sredi transfer Iguaina iz Juventusa.

Teleks.info


Komentari