(VIDEO) MITROGOL NAJBOLJI IGRAČ ČEMPIONŠIPA, ALI NAČIN NA KOJI JE ODGOVORIO ENGLEZIMA JE... Mitre, stvarno si velik!

    foto: Printskrin/FSS
    Podeli
  • (VIDEO) MITROGOL NAJBOLJI IGRAČ ČEMPIONŠIPA, ALI NAČIN NA KOJI JE ODGOVORIO ENGLEZIMA JE... Mitre, stvarno si velik!

Srpski fudbaler, Aleksandar Mitrović, proglašen je za najboljeg igrača u engleskom Čempionšipu.

Srbin je postigao 41. gol u ovom drugom po jačini engleskom klupskom fudbalskom takmičenju na isto toliko odigranih utakmica u dresu Fulama, pa je apsolutno zasluženo došao do ove nagrade.

Ako Mitrović u preostala tri meča postigne bar još dva gola, imaće priliku da postane apsolutni rekorder Čempionšipa.

- Ponosan sam što sam osvojio nagradu. Ne bih bio ovde da nije mojih saigrača, trenera i svih ljudi koji su zaposleni u klubu. Srećan sam i ponosan, lepo je što sam ovde - poručio je Mitrović.

On se osvrnuo i na činjenicu da se u timu sezone pored njega nalaze još tri fudbalera Fulama: Tosin Adarabiojo, Antoni Robinson i Hari Vilson.

- To znači da smo uradili nešto odlično ove sezone i da smo igrali dobar fudbal, ako mene pitate možda je još neki naš igrač trebalo da bude ovde, ali razumemo kako ovo funkcioniše. Najbolji smo u ligi i zaslužili smo da budemo ovde posle svega što smo uradili.

Novinar je zatim pitao Mitrovića o sjajnoj saradnji sa Vilsonom koji je ove sezone u Čempionšipu upisao čak 17 asistencija, uz 10 golova. Vilson je pored Mitrovića i Dominika Solankea (Bornmut) bio nominovan za najboljeg u sezoni.

- Kada sa nekim "klikneš" već na prvom treningu i pronađeš hemiju... To smo Hari i ja, sa njim mogu da igram zatvorenih očiju. Znam šta će da uradi i on zna šta ću ja da uradim. Čak i da je on pobedio večeras bio bih veoma srećan, jer je i on zaslužio nagradu - zaključio je Mitrović.

Alo

Komentari