VLAHOVIĆ NEĆE CRNO BELI DRES, PONUDA JE ULTRA VELIKA, ALI... Šta će na ovo reći Fjorentina?!

    foto: FSS
    Podeli
  • VLAHOVIĆ NEĆE CRNO BELI DRES, PONUDA JE ULTRA VELIKA, ALI... Šta će na ovo reći Fjorentina?!

Dušan Vlahović je svaki dan centralna tema italijanskih medija. Posle Arsenala u koji neće ni po cenu ostanka u Firenci Srbin je ohladio još jedan klub sa Ostrva.

U pitanju je Njukasl, oni bi da preduhitre ostale i da već ove zime uzmu Vlahovića. Suma koju nude "Svrake" je 60 miliona evra plus bogati bonusi, što je bilo i te kako primamljivo za Fiorentinu.

Pojedini mediji pišu da bi mogla da naraste na čitavih 100 miliona evra.

Trljali su ruke u Toskani, a onda je došao red na Srbina koji je bez problema rekao ne crno-belima. Iako mu je to nekada bila omiljena boja dok je nosio dres Partizana, sada se Dušan nije odlučio za taj dres.

Boja mu možda ta i odgovora, ako je Italija u pitanju, jer je Juventus njegova želja, ali Premijer liga izgleda nije omiljeno Vlahovićevo takmičenje ili ti klubovi Arsenal i NJukasl.

A na Ostrvu su se zaljubili u Srbina. Engleski mediji naglašavaju učinak Dušana i navodi da je Srbin prvi igrač Fiorentine koji je postigao 30 golova u Seriji A tokom kalendarske godine.

Takođe, tamošnje novine ga upoređuju sa mandatom Kristijana Ronalda u Juventusu, te navode da je u ovom momentu jedan od najtraženijih mladih igrača na planeti.

Novosti

Komentari