VLAHOVIĆ REŠIO PIKSIJEVE DILEME! DUŠAN HET-TRIKOM POKAZAO DE JE PRVI NAPADAČ SRBIJE! Raspucali se i Lazović i Đuričić!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • VLAHOVIĆ REŠIO PIKSIJEVE DILEME! DUŠAN HET-TRIKOM POKAZAO DE JE PRVI NAPADAČ SRBIJE! Raspucali se i Lazović i Đuričić!

Još dobrih vesti za selektora Dragana Stojkovića sa Apenina. Na gostovanju na jugu Italije, u meču protiv Beneventa, Dušan Vlahović je nastavio golgetersku seriju. Mladi srpski napadač je pogodio već u devetom minutu za vođstvo Fjorentine.

Na meču Đenova – Udineze, naša kladionica nudi kvotu 3.25 za pobedu domaćina.

Bio je to njegov već deseti ligaški pogodak u sezoni. Ezerik je ubacio loptu s leve strane, a srpski fudbaler se lepo snašao iz oštrim udarcem iz prve poslao loptu u mrežu.

Sjajno veče, Dušan Vlahović je nastavio u 26. minutu. Našao se na pravom mestu i odbitak sproveo u mrežu, čime je brojku golova u ovosezonskoj Seriji A povećao na 11.

A gde je 11, tu je i 12! Veče za pamćenje, srpski napadač je zaokružio het-trikom. Bio je to i najlepši od njegova tri gola. “Kifla” sa 18 metara bila je neuhvatljiva za golmana domaćina.

Pre Vlahovića, odličan dan za srpske internacionalce najavili su Filip Đuričić i Darko Lazović. Obojica su bili strelci, a Lazović i asistent u sjajnom meču Sasuolo – Verona (3:2).

Komentari