ZIDAN I PEREZ “ČUPAJU KOSU”, BEJLA NE MOGU DA SE REŠE! Velšanin drži Real u šaci, a nova fotografija podigla je na noge navijače Madriđana!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • ZIDAN I PEREZ “ČUPAJU KOSU”, BEJLA NE MOGU DA SE REŠE! Velšanin drži Real u šaci, a nova fotografija podigla je na noge navijače Madriđana!

Sudbina Gareta Bejla je zapečaćena, a njegov agent je konačno otkrio šta će se desiti sa Velšaninom na leto.

Verovalo se da će 30-godišnjak napustiti Santijago Bernabeu nakon što je trener "kraljevića" Zinedin Zidan prošlog meseca izjavio da bi bilo "najbolje za sve da Bejl ode iz kluba".

Navijači su mu zviždali, imali provokativne transparentne i od tada je njihova veza zauvek narušena. Onda se i on pojavio sa čuvenom zastavom Velsa na kojoj je pisalo "Vels. Golf. Madrid. Tim redom." i čini se tako završio epizodu u Španiji. Ipak, ESPN novinar Džonatan Barnet je isključio transfer kao opciju jer je "malo verovatno" da on napusti klub na leto.

Velšanin je na pod ugovorom do 2022. godine, pa nema pritisak da se seli. U svakom slučaju teško neko može da izjednači platu od 704 hiljada evra nedeljno. Španski mediji da su "kraljevići" našli kupca jer su i Los Anđeles Galaksi i Inter iz Majami zainteresovani za transfer, ali Velšanin nema nameru da se seli za SAD.

Bejl je odbio primamljivu ponudu da se preseli u Kinu za astronomsku platu, pa je sigurno da bi ga samo transfer u neki evropski klub mogao privući.

I dok se o tome piše na široko jedna fotografija je posebno zapala za oko. Naime, niko nije mogao da veruje koliko je zapravo duga Bejlova kosa:

Prirodno je usledila lavina komentara i fotomontaža

Blic

Komentari