DEKI JASAN, ZVEZDA HOĆE POVEDU PROTIV LUDOGORECA! Momenat nije najbolji, ali mi smo Crvena zvezda, nema izgovora!

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • DEKI JASAN, ZVEZDA HOĆE POVEDU PROTIV LUDOGORECA! Momenat nije najbolji, ali mi smo Crvena zvezda, nema izgovora!

Momenat nije najbolji, ali mi smo Crvena zvezda, nećemo tražiti izgovore. Imamo momke koji su željni utakmica i sigurno će odmeniti naše lidere koji imaju koronavirus, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković uoči utakmice Lige Evrope protiv Ludogoreca u Bugarskoj.

Zvezda će u Bugarskoj igrati bez četvorice "pozitivnih" standardnih prvotimaca - Milana Borjana, Miloša Degeneka, Aleksandra Dragovića i Aleksandra Kataija.

"U Bugarskoj ćemo imati dva golmana, Popovića i Gordića, koji se osećao dosta loše u poslednjih 10 dana. Zbog novonastale situacije krećemo kasnije na gostovanje jer želimo da budemo sigurni u listu putnika", izjavio je Stanković na konferenciji za medije.

Ludogorec je ekipa koja dosta menja i rotira i formacijski i igrački, ne verujem da će moći da nas iznenade, možda ćemo iznenaditi mi njih, dodao je Zvezdin trener.

"Radimo i uklapamo tim u odnosu na ono što imamo na raspolaganju. Stavio bih Ludogorec na nivo Brage po kvalitetu i ne obraćamo pažnju na istorijat duela protiv Bugara" rekao je Stanković.

On je dodao da su El Fardu Ben i Milan Pavkov na raspolaganju, ali da nije siguran hoće li moći da zaigraju od prvog minuta.

"Pobeda protiv Brage donela nam je mir, idemo na pobedu u Bugarskoj, mada bi i remi bio dobar rezultat", poručio je Stanković.

Utakmica drugog kola F grupe između Ludogoreca i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 21 sat u Razgradu, uz prenos na RTS 1.

RTS

Komentari