PARTIZAN U PROBLEMU, JEDAN OD KLJULNIH IGRAČA IMA KORONU! Ima li Stanojević zamenu za njega?!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • PARTIZAN U PROBLEMU, JEDAN OD KLJULNIH IGRAČA IMA KORONU! Ima li Stanojević zamenu za njega?!

Fudbaleri Partizana u četvrtak (16:30) igraju meč pretposlednjeg 5. kola Lige konferencije protiv Flore u Talinu.

Šef stručnog štaba lidera Superlige Aleksandar Stanojević iznenada se suočio sa velikim kadrovskim problemima.

Još posle kvalifikacionih mečeva za Mondijal, iz stroja je ispao Bibras Natho zbog zdravstvenih problema, a sada je ista sudbina zadesila i Igora Vujačića.

Sjajni defanzivac koji se pokazao i kao odličan u napadu, prilikom postizanja golova, neće igrati protiv estonskog predstavnika, jer je bio pozitivan na koronavirus.

Crnogorski fudbaler je osetio blagu slabost i pre meča sa Vojvodinom, minulog vikeda, posle čega je odmah izolovan od ekipe i nije konkurisao za sastav, a na PCR testu, koji je juče uradio, povrđeno je prisustvo virusa, iako sam fudbaler sada već ne oseća nikakve posledice.

Trener Stanojević ima na raspolaganju trojicu štopera, koji u svakom trenutku mogu da zamene Vujačića. Za mesto u startnoj postavi konkurišu još: Nemanja Miletić, Siniša Saničanin, kao i iskusni Bojan Ostojić.

Treba reći da osim Natha i Vujačića, stručni štab Parnog valjka nema na raspolaganju mladog Nikolu Terzića (biće fit za nekoliko dana), Ivana Obradovića i Filipa Holendera koje takođe muče povrede i podvrgnuti su terapijama, pa neće ni biti u ekspediciji koja će odleteti za Talin.


Komentari