ZVEZDO, PA KO ĆE IGRATI?! KATAI, GOBELJIĆ, SANOGO, RODIĆ, KANGA I GAVRIĆ PRESKAČU GENT! Mogu li crveno-beli bez šestorke srušiti Belgijance!

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • ZVEZDO, PA KO ĆE IGRATI?! KATAI, GOBELJIĆ, SANOGO, RODIĆ, KANGA I GAVRIĆ PRESKAČU GENT! Mogu li crveno-beli bez šestorke srušiti Belgijance!

Crvena zvezda biće značajno oslabljena na gostovanju Gentu u četvrtom kolu Lige Evrope. Kako je potvrdio generalni direktor kluba Zvezdan Terzić, utakmicu će propustiti čak šestorica prvotimaca.

"Putujemo bez šestorice standardnih fudbalera - Kataija, Gobeljića, Sanogoa, Rodića, Kange i Gavrića. To ipak ne umanjuje naše planove i želje. Potrebna nam je jedna pobeda do kraja grupne faze da bismo obezbedili evropsko proleće, a verujem da imamo kvalitet i snagu da je ostvarimo već u Belgiji", rekao je Terzić gostujući na TV Prva.

Katai i Kanga imaju problem sa primicačem, Gobeljić je povredio list noge, Rodić ima koronavirus, dok je Sanogo suspendovan zbog žutih kartona.

"Plaćamo ceh i danak velikom broju utakmica, posebno igrači koji nastupaju i za reprezentacije. Kanga se vratio posle dve utakmice u kojima je igrao po 90 minuta, posle dugog puta. Ceh je platio njegov primicač. Ne želim ovim da pravim alibi, imamo veliki fond igrača i obaveza Crvene zvezde je da idemo u Gent da pobedimo", dodao je direktor srpskog šampiona.

Zvezda ima šest bodova iz prva tri kola u Grupi L, a u prethodnom meču je nadigrala Gent u Beogradu 2:1.

B92.net

Komentari