GOTOVE KVALIFIKACIJE - Ajaks, Briž i Slavija poslednji učesnici grupne faze Lige šampiona! ZVEZDA U 18 SATI DOBIJA PROTIVNIKE

    foto: Printskrin
    Podeli
  • GOTOVE KVALIFIKACIJE - Ajaks, Briž i Slavija poslednji učesnici grupne faze Lige šampiona! ZVEZDA U 18 SATI DOBIJA PROTIVNIKE

Ajaks, Briž i Slavija poslednji su učesnici grupne faze Lige Šampiona.

Ajaks je prošao Apoel, ali je izvesno da tim nije na nivou od prošle sezone.

Nakon 0:0 u prvom meču na Kipru, Ajaks je kući slavio 2:0 I sasvim zasluženo prošao u LŠ.Prvi gol smo videli u 43. minutu kada je Alvarez uspeo da postigne gol nakon asistencije Zijeha.

Igrao je danas Dušan Tadić koji i dalje lagano podiže formu pred bitan deo sezone, a upravo je on uspeo da reši pitanje pobednika na današnjem meču. Igrao se 80. minut, dobio je srpski reprezentativac loptu na levoj strani, izborio se za šut i pogodio suprotan ugao za 2:0.

Na drugoj strani Uroš Matić je odigrao čitav meč, baš kao i Andrija Pavlović, dok je Vujadin Savić povređen.

Slavija iz Praga se sa dve sigurne pobede u duelu sa Klužom dokopala najelitnijeg ranga evropskog fudbala. Slavija je do jedinog gola došla preko Jana Borila koji je prošao sjajno po levoj strani, dobio loptu i jakim udarcem je savladao protivničkog golmana.

Siguran je bio i Briž koji nakon pobede u gostima u Austriji, na svom terenu dočekao LASK i odigrao je onoliko koliko je bilo dovoljno za LŠ.

U toku je bio 70. minut kada je dosuđen korner za Briž, Vormer je izveo udarac iz ugla, a najviši u skoku je bio Vanaken koji je sjajnim udarcem glavom pogodio mrežu gostiju za 1:0.

Ipak, gosti se nisu dali, uspeli su iz penala preko Klausa da izjednače, ali je to bilo sve od njih.

Posao im je bio otežan i nakon 81. minuta kada je Traner dobio drugi žuti karton, a konačnih 2:1 za domaće postavlja Denis u 89. minutu.

Žreb za Ligu šampiona od 18 časova, a direktan prenos je na RTS-u i Areni.


Sportske.net/Teleks.info

Komentari