TERZIĆU, DA ČUJEMO KAKO ĆEŠ OVO OBJASNITI?! I HRVATI ĆE GLEDATI LUGU ŠAMPIONA ZA MANJE PARA! Dinamo odredio cene ulaznica za LŠ!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • TERZIĆU, DA ČUJEMO KAKO ĆEŠ OVO OBJASNITI?! I HRVATI ĆE GLEDATI LUGU ŠAMPIONA ZA MANJE PARA! Dinamo odredio cene ulaznica za LŠ!

Crvena zvezda ima skuplje ulaznice za Ligu šampiona od Bajerna, Totenhema, Olimpijakosa… Srbe će gledanje LŠ na Mitiću koštati skuplje i od Hrvata. Dinamo je, naime, odredio cene ulaznica za Ligu šampiona i one su, gle čuda, jeftinije od onih koje je odredila Crvena Zvezda!

Biće da je standard u Srbiji značajno veći nego u Hrvatsko, a o Nemačkoj, Engleskoj i Grčkoj da i ne govorimo. Oni kaskaju za našom zemljom vekovima…

Kako god bilo, Zagrebački Dinamo je pustio u prodaju karte za meč sa Atalantom na "Maksimiru", a najjeftinija karta košta 120 kuna (16.20 evra), što je cena za severnu, tribinu.

Istovremeno, Zvezda je za sever ili jug (najjeftinije tribine) odredila cenu od 4.000 dinara ili 34 evra.

Još je drastičnija razlika kad je reč o bočnim tribinama koje su, logično, najskuplje! Dinamo ih naplaćuje 200 kuna (27 evra), dok isto mesto u Beogradu košta 10.000 dinara (85 evra), a 8.000 dinara (68 evra) za bočne delove istoka i zapada.

Podsetimo, ulaznice ze velelepni stadion u Londonu gde igra Totenhem za evro elitu se kreću od 30 od 80 funti (odnosno od 38 do 90 evra). Najskuplja karta za meč Totenhema je oko 90 evra po meču za mesto blizu terena. Za istu takvu ulaznicu navijači Crvene zvezde na zapadnoj tribini moraće da izdvoje više od 100 evra po susretu.

U Minhenu na “Alijanc areni” karte su u rasponu od 30 do 100 evra po utakmici, opet jeftinije nego za mečeve u Beogradu. O komforu na ova dva stadiona i onom na Marakani da ne pričamo.

Ipak, Zvezda je omogućila vlasnicima sezonskih karata popust od 50 posto, dok članovi kluba imaju 20 posto popusta na kupovinu ulaznica.

Teleks.info

Komentari