UEFA, DA LI STE VI NORMALNI! OVAKU BIZARNU OPTUŽBU PROTIV ZVEZDE MOGLI SU SMISLITI SAMO ONI! Na tapetu i Dinamo, Real…

    foto: Printskrin
    Podeli
  • UEFA, DA LI STE VI NORMALNI! OVAKU BIZARNU OPTUŽBU PROTIV ZVEZDE MOGLI SU SMISLITI SAMO ONI! Na tapetu i Dinamo, Real…

I kad nema preke potrebe Evropska fudbalska unija (UEFA) lupa packe našim klubovima. Sada Crvenoj zvezdi. U meču s Olimpijakosom nije bilo problema na tribinama, nije ih bilo ni na terenu, ali UEFA je pronašla razlog da se ponovo “obrati” klubu iz Ljutice Bogdana.

Moglo bi, čak, da se kaže da je u pitanju i bizarna optužba. UEFA je, naime, optužila crveno-bele za neprimereno ponašanje, pošto su petorica njenih igrača dobili žute kartone u utakmici protiv Olimpijakosa!? Podsetimo, sudija je opomenuo startere Marina, Rodića, van La Paru i rezerviste Boaćija i Petrovića

Olimpijakos se, pak, suočava s ozbijnijim problemom. UEFA je optužila ovaj grčki tim za rasističko ponašanje navijača, pošto su na stadionu “Rajko Mitić” istakli transparent uvredljive sadržine. Takođe, na teret mu se stavlja i kašnjenje ekipe na početak drugog poluvremena.

Pod lupom su bile i druge utakmice. Mančester siti i Dinamo su optuženi zbog ponašanja navijača jer su pristalice oba tima ubacivali razne predmete na teren. Pristalice hrvatskog kluba su i oštetile sedišta na Etihadu.

Kriv je i “kraljevski klub”. Real je, naime, optužen za kašnjenje početka utakmice sa Brižom (2:2). U “beležnici” UEFA našao se i fudbaler belgijskog kluba Rud Vorner jer je posle drugog žutog kartona vređao sudiju.

Maxbet/Teleks.info

Komentari