BOMBA! KOLAROV NA PRAGU PARTIZANA, barem tako pišu Italijani!

Kako se bliži kraj sezone u Italiji, tamošnji novinari sve češće nagoveštavaju rastanak Rome i Aleksandra Kolarova.

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BOMBA! KOLAROV NA PRAGU PARTIZANA, barem tako pišu Italijani!

Kapitenu reprezentacije Srbije ugovor ističe narednog leta, od juna bi, dakle, ušao u poslednju godinu ugovora, pa i ne iznenađuje što se najavljuje njegov transfer, mada se pominje i mogućnost produžetka saradnje sa ''Vučicom'' na još godinu dana.

Istovremeno, italijanska ''Gazeta delo Sport'' u više navrata je najavljivala senzacionalni prelazak Kolarova u Partizan,, ali je delovalo da bi to moglo da bude realno možda tek od sledećeg leta.

Ipak, posle najnovije informacije koju prenose italijanski mediji, možda bi sve moglo da se realizuje i brže nego što se očekuje.

Naime, danas se spekuliše da Roma već sprema zamenu za Kolarova i da bi to trebalo da bude Kristijano Biragi iz Fiorentine!

Ovaj 26-godišnji levi bek je ove sezone odigrao 31 utakmicu za Fiorentinu, postigao jedan gol i upisao šest asistencija.

Sa ''Ljubičastima'' ima ugovor do leta 2021. i jasno je da će čelici kluba iz Rima morati da budu finansijski izdašni u pregovorima ukoliko žele da Biragija dovedu u svoje redove.

Ukoliko do tog transfera dođe, onda bi na leto sve bilo moguće kada je Kolarov u pitanju. Ko zna, možda i ona opcija o kojoj maštaju navijači Partizana...

Sportske

Komentari