CRNO-BELI DOVODE VELIKU NADU SRPSKOG FUDBALA! Branislav Knežević rekao DA Ivici Kralju, šta će na ovo reći Zvezda!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • CRNO-BELI DOVODE VELIKU NADU SRPSKOG FUDBALA! Branislav Knežević rekao DA Ivici Kralju, šta će na ovo reći Zvezda!

Kako piše "MaxBet sport", crno-beli bi do kraja prvenstva u svoje redove trebalo da dovede jednog od najboljih mladih fudbalera Superlige Srbije. Reč je o 18-godišnjem vezisti Mačve – Branislavu Kneževiću.

Ceo posao bi trebalo da završi upravo bivši čelnik Šapčana, a sada kordinator za sportska pitanja u Partizanu Ivica Kralj. Branislav Knežević ima odličnu sezonu, iako je Mačva ispala u Prvu ligu Srbije. Ovaj momak je odigrao 29 utakmica, postigao je šest golova i jednom je asistirao. Ono što je za Partizan najavažnije, on će još koju godinu da bude bonus igrač, što je veoma važno zbog pravila u Superligi Srbije.

Branislav Knežević je zimus bio na radaru Crvene zvezde, ali posao nije završen. Sada Partizan ima prednost u dovođenju Branislava Knežavića, a ceo posao je u rukama Ivice Kralja.

Pred fudbalerima Partizana je meč sezone, a ispostavilo se da će to upravo biti i poslednji meč za ovo fudbalsko leto. Crno-beli će pokušati da izvuku još jednu bledu godinu i da osvoje Kup Srbije.

U finalu koje je zakazano za 25. maj čeka ih večiti rival Crvena zvezda i to na stadionu Rajko Mitić.

Iako su misli fudbalera Partizana skoncentrisane samo na taj duel, u upravi već uveliko razmišljaju o sledećoj sezoni i izgradnji tima.

Teleks.info

Komentari