DEKIJU SAMO DVA MILIONA EVRA ZA POJAČANJA! Na spisku su Spiridonović, Tedić, Ruiz, Banjac I AKO BOG DA KATAI!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • DEKIJU SAMO DVA MILIONA EVRA ZA POJAČANJA! Na spisku su Spiridonović, Tedić, Ruiz, Banjac I AKO BOG DA KATAI!

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković je još pre polufinala Kupa Srbije protiv Partizana sačinio spisak potencijalnih pojačanja i predao upravi kluba četiri ili pet imena koje želi da vidi u klubu, a čije bi ukupno obeštećenje iznosilo 2.000.000 evra.

Radi se o mnogo manjem iznosu, u odnosu na prethodni letnji prelazni rok, kada je tim sa Marakane uložio u strance blizu 7.000.000.

Uveliko teku pregovori o angažovanju Srđana Spiridonovića. Zvezdin najjači adut je to što što krilni fudbaler ima ogromnu želju da obuče crveno-beli dres i tako ispuni Stankovićevu želju da ga vidi u timu za narednu sezonu.

Ozbiljno osveženje u napadu mogao bi da predstavlja napadač Famalikaa Anderson Oliveira Silva, koji je velika želja srpskog šampiona. U opticaju je i dolazak na pozajmicu supertalentovanog napadača Mančester sitija Slobodana Tedića, koji trenutno igra u Čukaričkom, mada je njegov dolazak u ovom trenutku najneizvesniji, jer Zvezda nema finansijski interes u tom poslu.

Iako je delovalo da od tog posla nema ništa, Crvena zvezda još uvek u svojim redovima želi da vidi štopera Arisa Lindzija Rouza. Solunjani su tražili milion evra, uprava šampiona Superlige od starta nije želela da ponudi više od 600.000 evropskih novčanica, pa ostaje da se vidi da li će Grci ovoga puta biti spremni da popuste. Na Rouzovom angažovanju je takođe od samog starta insistirao upravo Stanković, kome je iskusni Francuz više nego interesantan igrač.

Jedan od igrača čiji bi dolazak trebalo da bude ozvaničen ovog leta je i talentovani vezista Inđije Mihailo Banjac. Pominje se dolazak i Aleksandra Kataija, koji je slobodan u izboru nove sredine, posle iznenadnog raskida ugovora sa Los Anđeles Galaksijem.

SD

Komentari