DERBI NIJE NI POČEO, A SUDIJA VEĆ GLAVNA TEMA! Delije besne zbog penala za Partizan,Grobari tvrde da je arbitar navijač Zvezde!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • DERBI NIJE NI POČEO, A SUDIJA VEĆ GLAVNA TEMA! Delije besne zbog penala za Partizan,Grobari tvrde da je arbitar navijač Zvezde!

Odavno je već, navijačima sa obe strane Topčiderskog brda postalo veoma bitno ko sudi derbi, tako je i odluka Saveza da Lazar Lukić debituje na Marakani, probudila mnoge sumnje.

Naime, pristalice navijača beogradskog Partizana, detaljno su pročešljali fejsbuk profil pomenutog arbitra i naišli na nešto veoma zanimljivo, što je definitivno još više uzburkalo fudbalsku javnost pred 162. večiti derbi.

O ovom sudiji se pričalo pre samo nedelju dana pošto je svirao penal za Partizan, zvezdaši su ga razapeli jer je, navodno, lako dunuo u pištaljku posle diskutabilnog duela pred golom domaćeg tima, a sada je, verovali ili ne, na udaru druge strane.

Na internetu kruži skrinšot nekoliko spornih statusa sa Lukićevog fejsbuk naloga koji ukazuju na njegovu pripadnost crveno-beloj boji.

Naravno, Partizanovi navijači su odmah digli uzbunu zbog ovog otkrića, sumnjaju u Lukićevo poštenje, veruju da neće moći protiv "svojih", pa je sada na njemu da i njih uveri u suprotno

SD/Teleks.info

Komentari