DRAGOVIĆ DIGAO NA NOGE DELIJE, ARNAUTOVIĆ JE ZVEZDAŠ..." HOĆE LI DOĆI? VRLO JE MOGUĆE! Šta reći, to bi bila senzacija, ali...

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • DRAGOVIĆ DIGAO NA NOGE DELIJE, ARNAUTOVIĆ JE ZVEZDAŠ..." HOĆE LI DOĆI? VRLO JE MOGUĆE! Šta reći, to bi bila senzacija, ali...

Crvena zvezda gostuje Kairatu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a pre tog meča Aleksandar Dragović je podgrejao nade Delija da će Marko Arnautović nekad obući crveno-beli dres.

Dragović je ovog leta stigao u Crvenu zvezdu i tako na oduševljenje svih navijača ovog kluba odabrao srpsko prvenstvo umesto nekih možda komercijalnijih koja su mu nuđena za nastavak karijere.

Austrijski mediji su se naširoko bavili Dragovićevom odlukom da dođeš u Srbiju. Plaše se slabog takmičenja i da će izgubiti tonus potreban za reprezentaciju.

- Oni cene Austriju, kao što vi cenite Srbiju. Ne zanima me šta oni pišu i pričaju. Ja znam tačno šta želim. Hoću da sa Crvenom zvezdom igram u Evropi. Takođe, četiri godine nisam bio standardan u Leverkuzenu. Malo sam igrao, malo nisam. Volim Zvezdu, volim da pomognem klubu. Isto i da učim od Dejana mistera. On je bio svetski igrač, ostavio je veliki trag ovde - ispričao je Dragović za Mozzart sport.

Ne računajući Arnautovića i Kalajdžića, da li su se čudili saigrači iz reprezentacije zbog Dragovićeve odluke da dođe u Zvezdu? Ovako on to vidi:

- Da se ne ponavljam više. Znao sam šta tražim i šta hoću. Oni ne znaju šta je Zvezda i šta su Delije. To ne mogu da im objasnim. Kako to izgleda kada stojiš u onom tunelu. Kada ste već pomenuli Arnautovića... Marko je zvezdaš, možda će nekada doći. Vidim da je imao neku ponudu, nešto sam čitao. On je kao igrač i karakter super. Neću da kažem da on mora da dođe u Zvezdu, jer i mi imamo dobre špiceve - zaključio je Dragović.


Komentari