(FOTO) FIORENTINA TERZIĆA VRAĆA ZVEZDI, A UZIMA GAVRIĆA! Aleksa u Beograd ne dolazi sam, sa njim je i brutalna devojka!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) FIORENTINA TERZIĆA VRAĆA ZVEZDI, A UZIMA GAVRIĆA! Aleksa u Beograd ne dolazi sam, sa njim je i brutalna devojka!

Fudbaler Fiorentine Aleksa Terzić (20), koji bi uskoro trebalo da potpiše za crveno-bele!

Mladi levi bek je u Fiorentinu otišao prošlog leta, ali se nije najbolje snašao. "Ljubičasti" su se u međuvremenu zainteresovali za drugog igrača Zvezde, Željka Gavrića, pa su crveno-belima ponudili da im vrate Aleksu i da im doplate tri miliona evra.

Zvezdi je novac neophodan što pre, a potreban joj je i levi bek, pa bi ovaj posao uskoro trebalo da bude sklopljen na obostrano zadovoljstvo. To ujedno znači da će svečana loža beogradske "Marakane", iz koje utakmice prate supruge i devojke prvotimaca, biti bogatija za još jednu seks-bombu, piše "Informer".

Elena i Aleksa su u vezi više od godinu dana i žive zajedno otkako je fudbaler prešao u Italiju. Ona mu je bila velika podrška i u novembru prošle godine, kad je preživeo pravu dramu. Tad su ga presreli razbojnici u Beogradu i pokušali da ga otmu.

- U toku vožnje, kod Autokomande, presreo me je "audi" sa zatamnjenim staklima. Iz tog auta izašao je meni nepoznat muškarac sa zadnjeg sedišta. Izašao je i vozač, krenuli su ka meni. Iz kola je neka devojka počela da viče: "Beži, nadrljaćeš!" Tada sam nastavio da vozim, a na uglu ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada sudario sam se sa "škodom" i stao sam. Opet su izašli iz "audija" i rekli su mi: "Daj 5.000 evra ili ćemo te oteti!" Tukli su me i rukama i nogama i pokušali da se ubace u moj BMW, ali uspeo sam da pobegnem - rekao je Terzić policajcima.

SD

Komentari