GROBARI OSTAVILI FRANCUZE BEZ REČI –NE MOGU DA VERUJU ŠTA RADE! Desetine Srba zarobljeno na aerodromu u Parizu, a onda su stigli navijači crno-belih…

    foto: Printskrin
    Podeli
  • GROBARI OSTAVILI FRANCUZE BEZ REČI –NE MOGU DA VERUJU ŠTA RADE! Desetine Srba zarobljeno na aerodromu u Parizu, a onda su stigli navijači crno-belih…

Veličanstven gest izveli su navijači Partizana u Francuskoj! Grobari iz Pariza pritekli su u pomoć građanima Srbije, koji su već treći dan zaglavljeni na aerodromu " Šarl De Gol".

Negde oko 160 srpskih građana je zarobljeno na aerodromu u Parizu zbog trenutne sitacije koju je izazvala pandemija korona virusa.

Navijači Partizana su uradili zaista prelep gest, pošto su Srbima na aerodromu doneli hranu i obećali da će povući svoje veze u ambasadi kako bi im pomogli, kao i da će pomoć potražiti preko društvenih mreža.

U grupi ima starijih osoba, studenata iz Amerike, dece, a noć provode, kako kažu, bez informacija iz ambasade. Podsetimo, zbog zatvaranja granica i dalje veliki broj građana širom sveta ne može da se vrati u Srbiju.

SD

Komentari